top of page

Taualuga galuega a le Paleme o Samoa mo le 2023.

pc: Parliament of Samoa.


O le taeao o le aso, na faia ai sauniga fa'afetai fa'ai'u a le Palemene o Samoa e fa'afetai ai i le Atua ina ua taualuga le tausaga.


O le ta o le itula e 5am i le vaveao o le aso na faia ai se fonotatalo a le malo ma le Palemene o Samoa i le Maota Fono.


Sa ta'ita'i lenei sauniga e le afioga i le Ao o le Malo, Tuimalealiifano Va'aleto'a Sualauvi II, ma na auai foi isi lala o le faigamalo e pei o le fa'amasinoga.


E le'i auai le tamaitai Palemia ia Fiame Naomi Mata'afa, ona o lo'o toesea i Niu Sila mo ana togafitiga ma siaki masani.


O le aso fo'i na toe ulufale ai le afioga i le ta'ita'i o le Itu Agai ia Tuilaepa Sailele Malielegaoi i le maea ai o le fa'amasinoga ma fa'atonuina ai e tatau ona toe fa'aauau ona tiute fa'a Sui Usufono o le Palemene o Samoa.


Na auai fo'i faletua o afioga i Faipule ma Ofisa Sili o Pulega ma Matagaluega eseese a le Malo, aemaise o le fa'availolo o Fono o Ekalesia Soofaatasi a Samoa.


O le taualuga ai o lenei fonotatalo ona alo lea o le Fono Aoao Faitulafono i lana fonotaga mulimuli o le tausaga e fa'atalanoa ai ni isi o galuega tu'ua a le Palemene mai i le fonotaga talu ai.


227 views

Comments


smi_2.png
SMI-Logo-2024.jpg

Numera Samoa: +68525799

Numera NZ: +6421820594 fesili mo Maiava Leslie Wulf

O le tatou imeli: salesnz@smisamoa.ws

bottom of page